JA ĆU DA UGASIM SVETLO I ZAKLJUČAM VRATA RIJALITIJA! Ovo će biti POBEDNIK šeste sezone Zadruge?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 16:31

"JA ĆU DA UGASIM SVETLO I ZAKLJUČAM VRATA RIJALITIJA!" Ovo će biti POBEDNIK šeste sezone "Zadruge"?!

Potpuna dominacija!

Marko Janjušević Janjuš i Filip Car u poslednjem izdanju radio-emsije "Amnezija" ugostili su Lepog Miću i Ivana Marinkovića.

Janjuša je interesovalo da si su zadrugari zadovoljni svojim učešćem.

- Jesam. Podignut sam sinoć, slušam vaše goste, setio sam se Miljane koja je jela zlatnom kašikom. Rekao bih kao jedna vaša gošća, ovo sam podneo stoički. Naučio sam nove reči i super mi je, majke mi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja se nadam da ću dogurati do superfinala, ozbiljna je konkurencija. Pre 10 godina sam doživeo da me Ognjen Amidžić dodirne, to je bilo pre 10 godina u Lisovići. Tad nas je bilo šestoro i prvi sam nažalost ispao. Mića me je dočekao u studiju sa mojom pokojnom majkom, navijao je. Situacija je bila slična kao prošle godine, svi su se voleli, a kad sam ušao kao finalista, jedna osoba mi je rekla: "Svaka čast, navijala sam za tebe" - otvorio je dušu Ivan.

Je l' to Zorica rekla - smejao se Car.

- Ja očekujem da izađem zadnji, ugasim svetlo i zaključam vrata. Pozvao sam glasače na svim jezicima. Moja pojava i moje godine, neću da budem lažno skroman, ali zaslužujem da budem među 15 zadrugara. Mislim da je ovo jedan od najtežih i najžešćih rijalitija. Postali su profesinalci u blaćenju i petljanju, samo da bi bili prepoznatljivi - komentarisao je Lepi Mića.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.