JA ČASTIM BOTOKS, NEMOJ DA SE SEKIRA! Rialda osula ŽESTOKU PALJBU po Osmanu Kariću

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 16:26

"JA ČASTIM BOTOKS, NEMOJ DA SE SEKIRA!" Rialda osula ŽESTOKU PALJBU po Osmanu Kariću

"Da se mnogo ne sekira, jer će da mu popusti onaj botoks i onda smo tek u problemu!"

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović započeli su svoju ljubav u četvrtoj sezoni "Zadruge".

Sad nakon finala, oglasili su se za naš portal Srbija Danas.com, kako bi prokomentarisali razne prozivke na njihov račun, kao i da je veza bila lažna, zbog opstanka u rijalitiju.

Rialda je između ostalog prokomentarisala oca Stefana Karića, Osmana Karića, kojeg je prozvala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se ne nervira mnogo i da će mu navoddno ona platiti botoks, ali je dala komentar i na čuveni bazen Karića, o kojem je i pričala u emisiji, te isprozivala rečenicom, "Pa, dobro, ljudi imaju bazen!"

Ona je za naš portal Srbija Danas.com poručila Osmanu da se ne nervira mnogo:

- Ja mu samo predlažem da se mnogo ne sekira, jer će da mu popusti onaj botoks i onda smo tek u problemu - smejala se Rialda, pa dodala:

- Tako da, bazen, ne bazen, ali okej, ja častim botoks, ako već dođe do problema - rekla je Karahasanovićeva za Srbija Danas.com.

Rialda i Kenan su se, takođe osvrnuli i na teške situacije tokom rijalitija, Kenanu je preminuo otac, a Rialda je pomenula abortus, te su svoje duše ogolili šred milionima u rijalitiju, a šta su sve otkili za naš portal Srbija Danas.com, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.