JA BIH VOLELA DA SAM SA TOBOM 24 SATA Aleks i Janjuš pred svima imali RAZMIRICU, Maja u stanju ŠOKA, prevrtala očima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 08:57

"JA BIH VOLELA DA SAM SA TOBOM 24 SATA" Aleks i Janjuš pred svima imali RAZMIRICU, Maja u stanju ŠOKA, prevrtala očima! (VIDEO)

Niko ne zna šta se dešava!

Kristijan Golubović je napravi opštu pometnju u "Igri istine", kada je postavio pitanje Aleksandri Nikolić, koje je glasilo:

- Aleks, danas si ovde sedela i bila bliska sa Janjušem. Ja te pitao šta će se desiti ako naiđe Maja, ljubakala ga, pokrivala jorganom. Da li je tvoja emocija toliko jaka, pa pljuješ i ližeš ili teraš inat Maji? Maja će da te uzjaše, biće skandala - pitao je Kristijan.-

- Dogovarili smo se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nemamo komunikaciju, smatramo da je tako najbolje... Zna se šta ja osećam prema njemu, nekad ne mogu da se iskontrolišem. Shvatili smo danas da je najbolje da nemamo komunikaciju. Ne možemo, ja njemu prebacujem neke stvari u tom druženju - govorila je Aleks.

- Danas si rekla da ti Janjuš daje lažnu nadu. Reci šta osećaš - dobacila je Matora.

- Ja mogu da radim šta hoću, moj problem je da li se družim sa njim, da li ću da ga mazim - urlala je Nikolićeva.

- Reci da li osećaš da te muva? - pitala je Sandra.

- Ja sam rekla da mi nekad daje povoda, to znači to. Ja mogu da se družim sa njim, mogu svašta nešto, ali sam odlučila da se sklonim, on misli da je tako najbolje, ja mislim da je tako najbolje, to je kraj. Imam emocije prema njemu, osetim vajb ponekad, nekad se zeza, nekad je ozbiljan - istakla je Aleks.

- Naš odnos je završen, nećemo imati komunikaciju, tako je najbolje. Ja se šalim u nekim situacijama, nećemo imati komunikaciju, tako je najbolje. Ja sam rekao njoj da ne mogu da ulazim u vezu, rekla je i ona da neće. Ne želim da ispada da nekome teram inat, niti ću to da radim, šta je bilo, bilo je... To je najbolje tako... Nisu toliko ekstremne emocije da ne možemo jedno bez drugog. Znam da sam Aleks drag i da nekad nisam ispao okej, ali najbolje je da nemamo nikakvu komunikaciju. Da li se slažeš sa mnom? - dodao je Janjuš.

- Ne slažem se, ali prihvatam, ja bih volela da sam sa tobom 24 sata - poručila je Aleks.

- Da li se ovde neko sprda sa mnom? Vi se sprdajte, ja mogu puta 10 - rekao je Janjuš.

- Ja se ne sprdam - istakla je Nikolićeva.

- Nije mi jasno, rekao sam pet puta da ne mogu u vezu, ja sam rekao da možemo da imamo normalan odnos, a ti mi kažeš da ne smem da radim neke stvari. Rekla mi je da ne smem da se družim sa ženama - zamerio je on.

- Smeš da se družiš, ali ne da ih grliš, maziš... - dodala je Aleks.

- Janjuše, pravićeš Maju od blata - našalio se Đedović.

- Ispoštovaću tvoju odluku i to je to - poručila je Nikolićeva.

- Vi hoćete da se sprdate sa mnom. Najbolje je sam da budem... - nastavio je Janjuš.

Maja je sve vreme posmatrala ovu raspravu i nije verovala šta se dešava.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Za čiju ljubav navijate?

Choices Maja i Janjuš

Aleksandra i Janjuš

Janjuš treba da se vrati ženi

Janjuš je najbolji kad je sam

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

UPUTILA JOJ PORUKU NA ALBANSKOM! Aleks se OSVETILA Maji, a onda je ona NISKO UDARILA! (VIDEO)

UPUTILA JOJ PORUKU NA ALBANSKOM! Aleks se OSVETILA Maji, a onda je ona NISKO UDARILA! (VIDEO)

Maja Marinković Marko Janjušević Janjuš Aleksandra Nikolić rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.