JA BIH SE UPUCALA! Sandra OPLELA po Tari i Ša, UŽASNUTA njihovim ponašanjem: Bolesno ljubomorni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 12:34

"JA BIH SE UPUCALA!" Sandra OPLELA po Tari i Ša, UŽASNUTA njihovim ponašanjem: "Bolesno ljubomorni!"

Ne može da ih shvati.

Sandra Rešić sedela je u dvorištu sa Kenanom Tahirovićem i Franom Pujasom i oni su počeli da pričaju o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, i svega onoga što se desilo sinoć nakon izbacivanja.

- Toliko su se izolovali od svih i svega. Bolesno ljubomorni. Sinoć stoji tu nekoliko ljudi, par devojaka, Ša je stavio jaja i stoji sam i kaže sebi "Koga sad da zamolim da mi nadgleda ova jaja dok se skuvaju".

- Toliko su se izolovali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od svakog, da on nije imao sinoć, od 10 ljudi, koga da pita da mu pripazi jaja. Zamisli to! Pa ja bih se upucala druže! - rekla je Sandra.

- Ma njiihov odnos je jako čudan. Grlili su se kada se ona vratila - dodao je Fran.

Zatim se Brendon umešao u priču, pa spomenuo Sandrin i Rijalndin performans.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.