JA AKO RASKRSTIM, NE VRAĆAM SE Alen odlučan po pitanju Maje - Otkrio SVOJ PLAN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 17:28

"JA AKO RASKRSTIM, NE VRAĆAM SE" Alen odlučan po pitanju Maje - Otkrio SVOJ PLAN (VIDEO)

Rešio je!

Maja Marković i Alen Hadrović su nedavno stavili tačku na svoj odnos. Njih dvoje su rešili da se na neko vreme odvoje jer je Maja, kako je istakla, podlegla prevelikom pritisku. Alen se ovog puta požalio Tomi Paniću, pa bio jasan povodom određenih stavova.

- Neko me pitao kao da li bi se poljuljao da uđe moja bivša, ne bi mi bilo svejedno. I mni sada treba vremena. U ponedeljak je došla i rekla mi da to nije mislila i sve. Ispalo je da joj je neko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao. Ali brate,ako neko upravlja tvojim mislima, ne znam - rekao je Alen.

- Lutaš bebo - odvratio je Toma.

- Ogroman je pritisak. Ako ja raskrstim narednih par dana, ja se ne vraćam. Meni su sada pomešani stavovi, a ako se ispostavi da sam u pravu, biće tako. Ja sam sad pri stavu da me boli uvo, ali kada je pogledam, drugačije je. Znam da se volimo, ali je pitanje koliko je to jako - nastavio je Alen.

- Znam, zeznuto je to sve - rekao je Toma.

Detaljnije u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.