Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvorinka Milošević otvoreno o magiji: Ljudi me se plaše!

Svojom novom pesmom Izvorinka Milošević je podgrejala glasine o svojim natprirodnim moćima.

“Možda imam magiju, kada se pojavim u nekoj prostoriji gde je mnogo naroda, pa pogledaju u mene i kažu: Uu, ova ima moć! I onda onako zaziru od mene, pa se plaše”, rekla je Izvorinka.

Kako sama kaže, posebno je se plaše muškarci.

“Muški pol podozrivo gleda na mene i kaže – I, ne s njom, ona poseduje ono nešto. Ne treba se s njom petljati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << na šta se ja naravno grohotom smejem, zato što vlaška magija u stvarnosti zaista ne postoji”, nastavila je.

Popularni mitovi koji važe za vlašku magiju vezali su se za Izvorinkino ime, pa se ona na taj način stalno šali, međutim otkrila je par recepata za “magične napitke naših baka”.

“Skuvaš peršun, napraviš eliksir, vatica, bebi ulje, očistiš lice, staviš kremicu – gotovo”, otkrila je tajnu za lepotu.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.