Izvorinka Milošević napokon otkrila: Zar meni da se desi ovako nešto? Sin bi me se odrekao

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 11:33

Izvorinka Milošević napokon otkrila: ''Zar meni da se desi ovako nešto? Sin bi me se odrekao''

Popularna pevačica otkrila da joj je srce zauzeto.

Izvorinka Milošević, pevačica narodne muzike, otkrila je za javnost da gaji ljubav prema znatno mlađem muškarcu, ali da nije mogla prihvatiti razliku u njihovim godinama, što ih je sprečavalo da budu zajedno.

- Zar meni u ovim godinama to da se desi? Mnogo mi se svideo, takav šarm i harizma, a mnogo je bio mlađi. Sramota me je i da izgovorim koliko. Užasno je mlad. Postoji pristojna granica - priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Izvorinka tada i dodala:

- Ja imam sina koji je malo mlađi od njega. Moj sin treba da pogleda tog prelepog i preumetničkog muškarca - poručila je pevačica i istakla da toj ljubavi nije dala šansu.

- To je katastrofa, moj sin bi se mene odrekao. Ja nisam imala samopouzdanja. Ispričala sam sinu, on nije ništa rekao. Tom muškarcu se više neću vratiti, to nema šanse.

"REKLA JE SVE O SEBI!" Izvorinka Milošević ošurila po Dari Bubamari - Je l' se ona zavitlava sa nama?

Sin pevačice se oženio pre nekoliko godina. Izvorinka je  na društvenim mrežama objavila fotografije sa venčanja u Botaničkoj bašti u Beogradu, gde je čestitala sinu i snajki.

Podsetimo se, Izvorinka Milošević svog sina Davida dobila je u braku sa Mišom Blamom, pokojnim džez muzičarem.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.