Izudarao me je, a SEDMI MESEC sam bila Aneli se guši u suzama, prisetila se JEZIVIH SCENA sa Asminom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 02:35

"Izudarao me je, a SEDMI MESEC sam bila" Aneli se guši u suzama, prisetila se JEZIVIH SCENA sa Asminom

Elitarka jedva progovorila...

U toku emisije 'Pitanja novinara', voditelj Darko Tanasijević postavio je mnoga pitanja Aneli Ahmić. 

Ahmićeva je obeležila ovu sezonu i sasvim sigurno, najviše medijskog prostora zauzima iako je od relativno skoro u javnosti.

- Kako bi reagovala kada bi saznala da se oglasio za Pink.rs Nikica, to je suprug tvoje sestre koji je rekao mnogo toga, između ostalog da je on lično svedočio kada te Amsin pretukao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da si bio sva raščerupana i povređenog nosa - rekao je Darko.

- Jeste, u tom momentu je Nikica bio kod nas, živeo je kod nas, Nikica je živeo kod nas u porodičnoj kući. Tad je bila zima, Nikica je došao da radi gore, on je radio, Asminu je vodio te poslove i Nikica je u tom momentu, kada sam imala uvid u njegov lap top, kada je jedna osoba poslala poruke njemu nestajuće, on se dopisivao na telefonu, ja sam čitala poruke sa lap topa. Ja sam čitala te poruke, Asmin je to skontao, kako su dolazile te prrepiske, ne mogu ti opisati moj osećaj, poruke su bile ljubavne sa bivšom devojkom, ona je njemu rekla da će poslati meni. Skapirao je, i pozvao me, počela sam da mu govorim to, on je doleteo u roku od 10 minuta. Krenula je svađa, on je mene izudarao, bila sam 6-7 mesec, on je mene udarao. Otišla sam po Nikicu na gradilište, sela sam u auto takva, on je meni uzeo pasoš, ali ga je Asmin uzeo. Moj brat ga je pozvao, pola se stvari ni ne sećam kako je tačno bilo, bila sam se prepala da će se nešto desiti sa Norom, stomak me boleo, videla sam povrede. Nikica me sprečavao da idem na put, molio me da se smirim, Asmin je bio primoran da mi vrati pasoš. Znao je da ću otići posle toga što se desilo, ja sam tražila pasoš, ali ga je on sakrio. Nikica je na sve načine pokušao da me spreči, ali ja sam sela u kola takva i otišla do Zagreba, ona je mene pokušavala smiriti , moja drugarica - rekla je Aneli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.