Iznenada preminula zvezda POLICIJSKE AKADEMIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2021, 11:20

Iznenada preminula zvezda POLICIJSKE AKADEMIJE

Velika tuga...

Poznata glumica i zvezda jedne od najpopularnije serije 80-ih "Policijska akademija" Merion Remzi, preminula je u svojoj 74. godini života.

Nakon što je u medijima objavljeno da je glumica preminula, vest je odjeknula društvenim mrežama te su se mnogi oprostili od glumice i svog omiljenog lika Lavren Huks, koju je Remzi igrala u seriji.

A post shared by Nerd Nook (@nerdnook)

Mlada kadetkinja Lavern Huks je bila pokretač mnogih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobrih skečeva, a interesantno da njeno karakteristično pištanje nema veze sa pravim glasom Merion Remzi. Takođe u svakom od šest delova "Akademije" u kojima je učestvovala, Remzijeva je nosila dodatni sloj ispod kostima, tako da je u stvarnosti bila i solidno mršavija nego što se u filmovima vidi.

A post shared by @art.bmp

- Tuga što moramo da uputimo poslednji pozdrav i Merion Remzi, "Policijska akademija" ne bi bila "Policijska akademija" bez nje - bio je samo jedan od komentara na mrežama.

A post shared by Police Academy (@policeacademymovies)

Pored serije "Policijska akademija" i datog serijala, Remzi nije imala prevelikih podviga na filmu i televiziji, ali je zbeležila ozbiljne uspehe na Brodveju, dok je tokom karijere glumice u isto vreme bila tekstopisac i pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.