Iznenada preminula zvezda (23) Netflix serije

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 10:45

Iznenada preminula zvezda (23) Netflix serije

Prema prvim informacijama je ubijen.

Mlada zvezda Netflox-ovih serija, kolumbijski glumac Kevin Munoz (23) pronađen je mrtav u La Plajiti, u Kolumbiji.

Kako navode svetski mediji, glumac je pronađen sa vezanim rukama i nogama, a na telu je imao i nekoliko rana, pa sve ukazuje na to da se dogodilo ubistvo. Pored toga, njegovo telo pronađeno je nedaleko od mesta gde se dogodila pljačka.

Navodi se da su rane nanete mačetom i pretpostavlja se da je pretučen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre nego što je ubijen. Kako prenose kolumbijski mediji uhapšen je dečko (19) koji se sumnjiči za zločin, ali njegov identitet još uvek nije poznat javnosti.

Mladi glumac Kevin Munoz je tek gazio ka popularnosti, a glumio je u filmu iz 2020. godine Lavaperros/Dogwashers, kolumbijsko-argentinskom crnoj komediji-drami emitovanoj na Netflix platformi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.