Iznenada PREMINUO popularni glumac (48): Ostavio iza sebe suprugu i dva sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 11:01

Iznenada PREMINUO popularni glumac (48): Ostavio iza sebe suprugu i dva sina

Porodica je zamolila za privatnost.

Strani mediji su objavili da je popularni glumac, Kris Gotje, preminuo u 48. godini života. On je bio poreklom Kanađanin, a odrastao je u Engleskoj. Vest o njegovoj smrti objavila je danas agencija "TriStar Appearances/Event Horizon Talent" sa kojom je sarađivao.

Iza Krisa Gotjea ostali su supruga Erin i dvojica sinova. U saopštenju se navodi sledeće:

- Možemo da potvrdimo da je naš dragi prijatelj i saradnik Kris >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gotje umro u petak ujutru u 48. godini - napisano je u saopštenju i dodato:

- Kao voljeni karakterni glumac iz Vankuvera, Kris je delio svoj talent sa mnogima od nas i na televiziji i na filmu. Njegov gubitak ne osećaju samo njegovi obožavaoci nego i mi koji smo imali sreću da ga bolje poznajemo. U ime njegove porodice molimo za privatnost u ovim momentima, kako bismo na miru mogli da tugjemo - prenosi Daily mail.

Podsećamo, Kris je stekao popularnost ulogama u serijama "Once Upon a Time" i "Supernatural".

Srbija Danas/Daily mail/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.