Izložba “In Your Eyes”, jer fotografija počinje baš tu – u oku posmatrača

Izvor: Telegraf.rs, 15.Avg.2014, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba “In Your Eyes”, jer fotografija počinje baš tu – u oku posmatrača

Otvaranje izložbe je 18. avgusta u 19h, u galeriji O3ON, a biće otvorena do 28. avgusta 2014. godine

Ulična fotografija, po definiciji, predstavlja umetničku fotografiju snimljenu u nenameštenom okruženju. Subjekat su ljudi i svakodnevni život, a fokus nije na njihovom identitetu kao što je to slučaj kod portreta već na kompoziciji, linijama, formi, teksturi, emociji i atmosferi.

Svaki dan nije samo “svaki dan”. To je novi početak i nova prilika za >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << inspiraciju. To je ogledalo društva u kome živimo i našeg mesta u njemu. Ulična fotografija je stav, otvorenost za iznenađenja i ushićenja koja nam dolaze u susret. Izložba “In Yout Eyes” predstavlja upravo beleške tih trenutaka.

Tri fotografa, Srđan Sladaković, Nenad Vilimanović i Mlađan Sladaković, su svoje kolekcije svakodnevnih trenutaka sakupljene po raznim gradovima sveta spojili u jednu priču. Priču o čoveku i malim, ličnim uživanjima u životu. Kao mnogi slavni fotografi pre zabeleženo u vremenu.

Otvaranje izložbe je 18. avgusta u 19h, ugaleriji O3ON, a biće otvorena do 28. avgusta 2014. godine.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Crteži u Stambol kapiji od 18. avgusta

Izvor: Beta, 15.Avg.2014

BEOGRAD, 15. avgusta 2014. (Beta) - Izložba crteža Katarine Nedeljković i Nataše Ristić biće otvorena u ponedeljak 18. avgusta 2014. godine u 18.00 u galeriji u Unutrašnjoj Stambol kapiji na Kalemegdanu, najavili su organizatori...Dve umetnice predstaviće radove iste tematike različitih senzibiliteta,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.