Izlazak iz medijske ilegale - Dušica Jakovljević PRVI PUT U JAVNOSTI posle napuštanja Pinka

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 22:03

Izlazak iz medijske ilegale - Dušica Jakovljević PRVI PUT U JAVNOSTI posle napuštanja "Pinka"

Iznenadila nas.

Prvo pojavljivanje posle medijske ilegale - Dušica Jakovljević prvi put u javnosti posle napuštanja "Pinka".

Voditeljka Dušica Jakovljević danas se prvi put pojavila nakon što je kao bomba pre par dana odjeknula vest da više nije član "Pinkovog" jata, posle čak deset godina.

Jakovljevićeva se vratila iz Berlina i jednom rečju zablistala na crvenom tepihu na zabavi u jednom od najpoznatijih prestoničkih hotela. Dušica je na sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imala kratku crvenu haljinu koja je isticala njenu vitku liniju.

Voditeljka je mamila uzdahe, i svojim pojavljivanjem je napravila veliki bum na događaju, pošto joj je ovo prvo pojavljivanje nakon davanja otkaza na ružičastoj televiziji.

Podsetimo, Dušica je dala otkaz posle decenije vernosti "Pinku", a na novoj televiziji biće zamenica direktora i baviće se produkcijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.