Izgubila je dete Zvezdan otkrio detalje DRAME iz LJUBAVNOG života: Nisam otišao ni kod njene majke

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 18:33

"Izgubila je dete" Zvezdan otkrio detalje DRAME iz LJUBAVNOG života: "Nisam otišao ni kod njene majke"

Bio je iskren i smogao je snage da o ovome govori.
U subotu, 16. marta navršava se tačno 14 godina od kako je pevačica Ksenija Pajčin tragično nastradala u svom domu. Naime, Ksenijin tadašnji dečko, maneken, Filip Kapisoda usmrtio je pevačicu u njenom stanu na Voždovcu, a nakon toga je i sebi oduzeo život.
Njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja.
Prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je Filip ubio Kseniju, a onda pucao sebi u usta. No, budući da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.