Izbor za najlepšu vaginu na svetu: Model po kom će biti rađene nove seksi igrače za muškarce!

Izvor: Svet plus, 12.Nov.2015, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbor za najlepšu vaginu na svetu: Model po kom će biti rađene nove seksi igrače za muškarce!

Održava se izbor za najlepšu vaginu na svetu koja će poslužiti kao model za izradu novih seksi igračaka za muškarce. Iako već postoje slične igračke, ova je će biti neko sasvim novo otkriće.

Sigurno ste iznenađeni činjenicom da je u toku izbor za najlepšu vaginu. U ovom takmičenju mogu učestvovati sve žene tako što će poslati fotografiju svoje vagine. Pored toga, ukoliko pobede na ovom izboru, one imaju priliku i da zarade. Svakako, žena koja pristane na ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << korak ostaće anonimna, što znači da bilo koja žena može da se podvrgne ovom fotografisanju. Na sajtu se za sve one koji žele da učestvuju u ovom izboru nalaze preporuke da je bolje da koriste fotoaparat, a ne mobilni telefon, zbog kvaliteta fotografije i broja piskela. Neophodno je da pored vagina stoji papir sa natpisom #AutoblowVaginaBeautyContest, jer se time potvrđuje učešće. Pobedu prati i novčana nagrada, prvo mesto dobija pet hiljada, drugo dve i po hiljade, a treće hiljadu i 250 dolara.

The World's First Vaginal Beauty Pageant

Hear from the women who participated in the world's first Vaginal Beauty Pageant...

Posted by Elite Daily on Среда 11. новембар 2015.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Izbor za najlepšu vaginu na svetu: Model po kom će biti napravljene nove seksi igračke za muškarce!

Izvor: Svet plus, 12.Nov.2015

Održava se izbor za najlepšu vaginu na svetu koja će poslužiti kao model za izradu novih seksi igračaka za muškarce. Iako već postoje slične igračke, ova je će biti sasvim novo otkriće...Sigurno ste iznenađeni činjenicom da je u toku izbor za najlepšu vaginu. U ovom takmičenju mogu učestvovati...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.