Izbacivanje: Maja Marković napustila rijaliti! Dočekao je Alen Hadrović!

Izvor: Svet plus, 12.Apr.2021, 09:28

Izbacivanje: Maja Marković napustila rijaliti! Dočekao je Alen Hadrović!

Nakon što je održano još jedno izbacivanje Maja Marković  je napustila rijaliti "Zadruga 4" i  uputila se u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević. Dočekao je Alen Hadrović!

Maja je u Dušici predala pismo u kojem je imenovala novog vođu, a uporedo je gledala i svoj profi u Zadruzi. Maja je nakon toga otišla sa svojim dečko Alenom Hadrovićem.

Alen Hadeović je u startu emisije obavestio sve da je za svoju izabranicu spremio veliko iznenađenje i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da jedva čeka da je vidi. On je Dušici Jakovljević ispričao da Maju čeka limunzina i njegova ljubav koja će trajati celog života. Nakon što si krenuli iz Šimanovaca, Alen je objavio sliku sa svojom devojkom iz limunzine gde nazdravljaju, a Alen je ostavio i poseba opis slike kojim je stavio do znanja pratiocima koliko voli Maju Marković.

Izašlo je moje SVE! ❤❤❤ - pisalo je u opisu fotografije koju je Alen okačio.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

NEVIĐENI PROBLEM NA PROGLAŠENJU VOĐE! Ovo se nikad nije desilo! A tek kad su čuli IME! Biće H-A-O-S (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021

Ludnica!..U "Zadruzi" je danas, kao i svakog ponedeljka, proglašen novi vođa. U Belu kuću stiglo je pismo izbačene zadrugarke, Maje Marković, koje je pročitala Mina Vrbaški...Ona je u startu imala problem. Nastupila je nesvakidašnja scena, jer Mina nije mogla da pročita Majin rukopis, ali je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.