Izbacite nepotrebno iz torbice: Ovi ruževi su u trendu tokom proleća

Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbacite nepotrebno iz torbice: Ovi ruževi su u trendu tokom proleća

Ako čitate ovaj članak verovatno ste zaljubljeni u šminku, što sigurno znači da vam prekrasnih ruževa nikada nije dosta. Od skoro providnih nijansi, preko boje mesa, prekrasnih boja cveća kao što su fuksija, zatim ciklama, pa do suptilnih tonova kajsije i lososa – a ovo je tek deo spektra boja koje svaka žena želi da ima u svojoj mejkap kolekciji. Nismo još ni spomenuli efektan završetak na usnama: od mat ruževa do sedefastih sjajeva, svaki bi pronašao svoju svrhu u našim kozmetičkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << torbicama.

Ipak, gomilanje ruževe je iracionalno i skupo. Prvi i osnovni razlog je taj što bi trebalo da ih menjamo svakih šest do devet meseci, jer nakon tog perioda postaju zdravstveno neispravni zbog mogućnosti da se na njima razmnožavaju bakterije i drugi mikrobi. Upravo zbog toga, za većinu žena je bolja opcija pametno i promišljeno investiranje u sezonske ruževe: otkačenije boje koje nećete često da nosite neka budu u manjini, a modernim sezonskim bojama, koje su više u vašem svakodnevnom stilu, konkretnije obogatite svoju kolekciju šminke.

Proleće je idealno vreme za kupovinu ruževa raznih nijansi, jer u principu toleriše sve boje, ako malo prilagodimo ton: u hladnim prolećnim noćima još uvek možete da nosite tamnije, vamp nijanse fuksije i ljubičaste, dok tokom sunčanih dana svoj izgled možete lepo da istaknete koristeći jarku kajsiju na usnama i da je uparite s upečatljivim ajlajnerom u jednako upadljivoj, ali kontrastnoj nijansi.

Ukoliko za ovo proleće odaberete ruž u ružičastoj, purpurnoj, boji breksve ili koralnoj nijansi, sigurno nećete pogrešiti. Za noćne izlaske se slobodno odvažite na nešto dublje i bogatije nijanse: boja maline ili čak jarka fuksija s izraženim plavim tonom vašem će izgledu odmah da da dozu zanimljivosti i nonšalantne atraktivnosti.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Izbacite nepotrebno iz torbice: Ovi ruževi su u trendu tokom proleća

Izvor: Svet, 14.Apr.2015

Ako čitate ovaj članak verovatno ste zaljubljeni u šminku, što sigurno znači da vam prekrasnih ruževa nikada nije dosta. Od skoro providnih nijansi, preko boje mesa, prekrasnih boja cveća kao što su fuksija, zatim ciklama, pa do suptilnih tonova kajsije i lososa – a ovo je tek deo spektra...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.