Izašli su iz blata, sve pare daju na NARKOTIKE Naša pevačica oplela po estradi - otkrila ko je NAJPOROČNIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 16:02

"Izašli su iz blata, sve pare daju na NARKOTIKE" Naša pevačica oplela po estradi - otkrila ko je NAJPOROČNIJI

Ona nikad nije probala nedozvoljene supstance.

Branka Sovrlić, folk zvezda, progovorila je o narkoticima i raznim stimulansima koje je kako otkriva više puta imala šansu da proba.

Međutim, ona nikada nije želela da konzumira nedozvoljene supstance. Osvrnula se na kolege na estradi koji su poročni i neretko koriste narkotike.

- Nikada nisam bila poročna, meni ne treba fiks da bih se provela u kafani ili na nastupu. Mene uvek ponese dobra pesma, to je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovoljno, što se kaže, dovoljno sam luda i pozitivna i bez droge. Najporočniji su pevači koji su iz blata izašli na scenu, koji su se preko noći proslavili, pa ih je sve to udarilo u glavu. Nisam tako radila - rekla je pevačica i dodala:

- Nikad nisam živela kao mala u izobilju, ali se takođe nikad nisam razbacivala, zato i imam jer znam da prištedim. Ne znam zašto se ljudi hvataju za moje milione i to kako mi je kuća sređena. Pevači koji su više zarađivali od mene troše sve na drogu, ja ne. Više volim da kupim nešto za kuću.

Pored toga što se trudi da živi zdravo, pevačica kaže da neguje i prirodni izgled, pa tako nije previše zainteresovana za plastične operacije i takav vid ulepšavanja.

- Koliko god da nailazim na komentare da sam nešto radila na sebi to nije istina. Negujem prirodan izgled, samo sam sredila zube. Najviše sam zahvalna dobroj genetici, danas devojke sve izgledaju isto, ne znam zašto misle da je to lepo. Valjda treba da se neguje naša priroda, gledajte snimke odranije i sada. Pevačice menjaju lični opis, ja sam u spotovima ista sada i pre 15 godina - tvrdi pevačica.

Srbija Danas/Republika/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.