Izabrani finalisti Elite Model Look Srbija 2015: Danijela finale pravi u emisiji svog muža!

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrani finalisti Elite Model Look Srbija 2015: Danijela finale pravi u emisiji svog muža!

Na finalnom kastingu koji je ovih dana održan u Beogradu, izabrani su finalisti srpskog izbora za najprestižniji modni događaj na svetu  Elite Model Look. 

Dok ce se samo finale održati krajem juna u emisiji "Ami G show" kada ćemo saznati ko će biti predstavnici naše zemlje na svetskom Elite Model Look finalu za 2015: "Prihvatili smo Ognjenov poziv, budući da se najprijatnije osećam u njegovom društvu", kroz osmeh je rekla jedna od vlasnica agencije Danijela Amidžić >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i dodala da se njen suprug neće mešati u izbor najlepših lica.

Agencija Models Inc. je prva koja je u regionu organizovala i izbor za muškarce, pa će tako Srbija ove godine na svetskom Elite Model Look izboru imati i muškog predstavnika. Zbog velikog finalnog kastinga, u Beograd je iz Elite Pariza, stigao Alexis Louison, jedan od najboljih modnih skauta na svetu. Pri izboru finalista, Alexis je imao pomoć i podršku direktorki agencije Models Inc. Mirjane Udovičić i Danijele Dimitrovske Amidžić koje su prethodnih godinu dana bile posvećene potrazi za potencijalnim Elitovim licima.

Finalistkinje  Elite Model Look Srbija 2015. su: Bojana Vasić iz Novog Sada, Sanja Dončić iz Kraljeva, Tanja Dončić iz Kraljeva, Nađa Kljajić iz Kruševca, Ljubica Štrbac iz Valjeva, Jana Maksimović iz Beograda, Aleksandra Knežević iz Beograda, Anđela Stevanović iz Požarevca, Kristina Radisavljević iz Zaječara i Nađa Vlahović iz Beograda. Finalisti Elite Model Look Srbija 2015. su: Boško Pejović iz Beograda, Branimir Stanojević iz Novog Sada, Aleksa Vasić iz Novog Sada, Đorđe Trifunović iz Beograda, Miloć Đurđević iz Kruševca, Dejan Eganović iz Beograda, Ilija Arnaut iz Sombora i Saša Vujasinović iz Pančeva

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.