Izaberite najbolji bikini stajling poznatih dama

Izvor: Svet, 15.Maj.2016, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izaberite najbolji bikini stajling poznatih dama

 
Da otvorimo sezonu… Počevši od Mirande Ker, trenutno najzgodnije holivudske mame pa sve do internacionalne muzičke zvezde Emine Jahović, izabrali smo neka od njihovih najlepših izdanja a na vama je da date svoj sud.
Od manekenke do pop dive ocenite kojoj “celebrity” mami najlepše stoji bikini.
Ovog puta izabrali smo neka od njihovih prošlogodišnjih izdanja a na vama je da date svoj sud OVDE a uskoro ćemo vas iznenaditi i sa novijim fotografijama.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Izaberite najbolji bikini stajling poznatih dama

Izvor: Scandal.rs, 15.Maj.2016

Počevši od Mirande Ker, trenutno najzgodnije holivudske mame pa sve do internacionalne muzičke zvezde Emine Jahović, izabrali smo neka od njihovih najlepših izdanja a na vama je da date svoj sud...Od manekenke do pop dive ocenite kojoj “celebrity” mami najlepše stoji bikini...Ovog puta izabrali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.