Iz Elite joj poslala JASNE INSTRUKCIJE - Aneli se obratila sestri, o Asminu i Nori joj rekla sledeće

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 03:03

Iz "Elite" joj poslala JASNE INSTRUKCIJE - Aneli se obratila sestri, o Asminu i Nori joj rekla sledeće

Evo šta joj je poručila.

Učesnica "Elite", Aneli Ahmić bila je naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u "Šiša baru".

Ona je ovom prilikom progovorila o Nori, pa se u jednom trenutku obratila sestri Siti Ahmić.

- Danas je mojoj Nori rođendan, želim joj sve najbolje, dobiće od mene najveći poklon kada izađem iz "Elite", da mi je živa i zdrava i vesela i nasmejana čitav život... Ona misli da mi radimo i to, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pada mi na pamet da će da čestita rođendan jer smo ga prošle godine slavili zajedno. Znam da je neće pozvati jer je situacija kakva jeste, a možda će i da bi se napravio važan i čestitati. Ja bih volela da joj čestita i da je pozove na kameru. Ako se to desi da pozove, nek prime poziv i nek se Nora javi tati - rekla je Aneli.

- Eto šta je zanimljivo i u čemu se razlikuješ od onih žena koje se razvode. Ti svoje dete ne zloupotrebljavaš za obračun sa partnerom - rekao je Darko.

- Ako poželi da čuje Noru, ako će to uraditi, govorim Siti da se javi i da joj da tatu na telefon. Znam koliko znači Nori i Asmin, a i ja - rekla je Aneli.

- Ti si ranije ispričala da je Asmin bio nasilan prema tebi, a mnogi nisu znali da se to dogodilo kada ste išli na sahranu tvog oca - rekao je Darko.

- Ja ne pričam sve Darko, po potrebi ispričam ili kada me pitaju. Ja neću biti kao on, neću iznositi sve. Ja sam rekla ono kada je on mene ostavio, na surov način nas je ostavio, vređao me je, želeo mi je bolest i najgore moguće stvari, zato sam iznela istinu o njemu, da je prevarant. Da nije nikakav milioner, da je prevarant i da vara državu. Nisam htela da budem njegova marioneta, da zavisim od njega i da manipuliše, nego sam ušla ovde da zaradim novac. S vremenom smo išli, kako ste me vi pitali, ja sam neke stvari otkrivala. Volela bih da se stane na tome...Uvek nešto postoji, ali ću se zadržati na ovome - rekla je Aneli.

- Zanimljivo je da se ti zadržavaš, a da se vremenom granica pomera - rekao je Tanasijević.

- Razlika je sve ono što ja pričam je istina, a ono što on priča je neistina. Ja sam ovde rekla da ja mogu da idem na poligraf. Nisam se ja ni spremala, niti duboko planirala, sve se desilo spontano i na brzaka...Miljana je rekla od A do Š sve istinu, sve ono što joj je rekao, to su njegove rečenice. Ja imam mozga da provalim, sve što se dešavalo, govorili su ovde da umišljam neke stvari. Instikt me nikada nije rpevario, nisam osoba koja voli da laže niti izmišlja. Imam dar da uđem u psihu - rekla je Aneli.

- Kakav je tvoj i Janjušev odnos - pitao je Darko.

- U poslednje vreme se svađamo. Ja da sam htela da ukradem, ukrala bih da niko ne vidi. Nikome nikada ništa nisam ukrala, niti imam tu naviku, samo sam rekla da je moj upaljač namerno, jer su mi ukrali donji veš sa sušilice. Iz dana u dan nam je teže, nosimo se sa svim ovim plroblemima, zatovreni smo u onom rehabu, bežimo tamo i logično je da će doći do nekih rasprava. Ne verujem da mi možemo jedno bez drugoga da funkcionišemo jedno bez drugoga ovde, a za napolju verujem da ćemo opstati zajedno - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.