Ivanu se ostvarila želja: Ko menja Anu Štajdohar u novoj sezoni emisije?

Izvor: Svet, 17.Sep.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanu se ostvarila želja: Ko menja Anu Štajdohar u novoj sezoni emisije?

Šesta sezona popularne emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” kreće sa emitovanjem od ovog petka na istom kanalu, a đaci četvrtaci i ministar odbrane i sporta Vanja Udovičić biće prvi koje će Ivan ugostiti u novoj sezoni.
Voditelj je najavio i nekoliko promena:
“Obećavam još jednu odličnu sezonu, daćemo sve od sebe da ostanemo ono što jesmo, a to je najpopularniji šou program na ovim prostorima. Tim ne menjamo, spremni ulazimo u novu igru bez povreda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ana Štajdohar je dobila ćerku, pa ovu sezonu neće biti sa nama, ali na moje veliko zadovoljstvo zameniće je Aleksa Jelić. To je bila moja želja i hvala Aleksi što se odazvao našem pozivu. Imaćemo i dve nove rubrike. Jedna se zove muškarci, a druga misterio. Nadam se da ćemo ovim novinama obradovati publiku“, rekao je Ivanović.

Izvor: blic
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veče sa Ivanom Ivanovićem u izmenjenom sastavu: Aleksa Jelić umesto Ane štajdohar! (Foto)

Izvor: Svet plus, 17.Sep.2014

Nova sezona emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem počinje sa emitovanjem od petka 19. septembra u 21:15h na televiziji Prva. Nakon što se Ana Štajdohar nedavno porodila na njeno mesto u bendu će doći poznati muzičar i voditelj Aleksa Jelić...Ivan Ivanović na početku šeste sezone u svojoj emisiji...

Nastavak na Svet plus...

Ko menja Anu Štajdohar u novoj sezoni "Veče sa Ivanom Ivanovićem"?

Izvor: Press, 17.Sep.2014

Voditelj je najvio i nekoliko promena:.  “Obećavam još jednu odličnu sezonu, daćemo sve od sebe da ostanemo ono što jesmo, a to je najpopularniji šou program na ovim prostorima. Tim ne menjamo, spremni ulazimo u novu igru bez povreda.. .  . Ana Štajdohar je dobila ćerku, pa ovu sezonu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.