Ivana mu je uzela sve, bila je kod nas... Prijatelj otkrio ŠTA JE RAZLOG kraha Nenadovih ljubavi - pretužna ispovest

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 13:56

"Ivana mu je uzela sve, bila je kod nas..." Prijatelj otkrio ŠTA JE RAZLOG kraha Nenadovih ljubavi - pretužna ispovest

Posle toliko godina je odlučio da ipak progovori.
Nenad Aleksić Ša već neko vreme je glavna tema u "Eliti", a zbog svog ponašanja u vezi sa Mionom Jovanović često je na meti kritika publike. Mnogi smatraju da je Ša izuzetno ljubomoran i posesivan muškarac, te da je ovu svoju crtu iskazao u svim dosadašnjim vezama.
Reperov prijatelj, voditelj Hajpa, Memo Haljevac odlučio je da javno progovori o svom drugu, kojeg zna već dugi niz godina, a sa kojim se povezao još tokom učešća na "Farmi", gde je Memo i odneo pobedu.
Haljevac je sada otkrio intimne detalje iz Nenadovog života i njegovih dosadašnjih veza, a kako kaže, svakodnevno se čuje sa njegovim ocem.
- Evo pošto pišete...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.