Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Stanković raskinula veridbu

Tokom prošle nedelje završen je 14. po redu Deichmann Magic Night održan u Sloveniji, a pod dirigenskom palicom super modela Ivane Stanković,koja je blistala u ulozi voditelja i organizatora ovog događaja. Ono što je mnogima promaklo, zbog dobrog provoda, a i dobrog raspoloženja Stankovićeve jeste da je Ivana skinula verenički prsten koji je prethodnih godina The post Ivana Stanković raskinula veridbu appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Iako je raskinula veridbu, poznata manekenka Ivana Stanković nastavlja sa osmehom i pozitivnom energijom!

Izvor: Prva.rs, 20.Jun.2018

Ono što je mnogima promaklo, zbog dobrog provoda, a i dobrog raspoloženja Stankovićeve jeste da je Ivana skinula verenički prsten koji je predhodnih godina sa ponosom nosila.. Kako smo odmah posumnjali da nešto nije u redu pozvali smo Ivanu koja nam je kratko prokomentarisala "Tačno je, raskinuli...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.