Izvor: Svet, 09.Jun.2011, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Selakov snimila novi spot u dvorcu Mokrice

Popularna srpska pevačica Ivana Selakov je u srcu netaknute prirode, samo nekoliko minuta vožnje od Čateža, snimila novi spot za pesmu ''Naše malo slavlje''. Ivana Selakov je u dvorcu Mokrice koji ima sve što treba dvorac iz snova: velelepnu arhitekturu, skrivene prolaze, netaknutu prirodu, burnu prošlost, legendu o nesrećnoj ljubavi i svoje tajne, pronašla lokaciju za svoj novi spot. Neposredno ispod dvorskog bedema je i odigrala igru golfa na 18 polja Golf igrališta Mokrice.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Selakov: Snimila spot u dvorcu, gde je svoj video snimio i duo Pet Shop Boys

Izvor: Story, 09.Jun.2011

Pevačica Ivana Selakov je u srcu netaknute prirode, samo nekoliko minuta vožnje od Čateža, snimila novi spot za pesmu Naše malo slavlje

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.