Ivana Selakov rodila devojčicu (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Selakov rodila devojčicu (FOTO)

Pevačica Ivana Selakov se porodila i na svet donela devojčicu Krunu. Ona je dan ranije primljena u jednu privatnu kliniku, a doktori su je porodili carskim rezom.

Ivana je na svoj Instagram profil objavila prvu fotografiju kako je beba drži za prst i napisala da je beba postala voljena od prvog dana.

“Dobar dan svete! Ja se zovem Kruna Mirković i imam 3450 g i 51 cm i već me mama i tata vole najviše na celom svetu”, napisala je novopečena mama, a posle toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << počele su da pljušte čestitke.

Dobar dan svete ! Ja se zovem KRUNA MIRKOVIC i imam 3450 g i 51 cm i vec me mama i tata vole najvise na celom svetu #babygirl #ivanaselakov #newbornphotography

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on Nov 14, 2018 at 6:20am PST

Ona i njen izabranik Predrag Mirković mesecima su nestrpljivo pripremali sve za bebu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ivana Selakov rodila devojčicu, oduševićete se kad čujete kako se zove

Izvor: Svet, 15.Nov.2018

Pevačica Ivana Selakov se porodila i na svet donela devojčicu Krunu. Ona je dan ranije primljena u jednu privatnu kliniku, a doktori su je porodili carskim rezom.. Ivana je na svoj Instagram profil objavila prvu fotografiju kako je beba drži za prst i napisala da je beba postala voljena od prvog dana.. “Dobar...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.