Ivana Selakov: Volela bih da me na filmu igra Vesna Trivalić! FOTO

Izvor: Svet plus, 15.Dec.2016, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Selakov: Volela bih da me na filmu igra Vesna Trivalić! FOTO

Ivana Selakov jedna je od naših najpopularnijih pevačica sa specifičnom bojom glasa koja svakog opčini, a za naš portal odgovorila je na neka zanimljiva pitanja.

Ivana Selakov javnosti je postala poznata kao članica grupe „Beauty Queens“ koja je pratila Mariju Šerifović na pesmi Evrovizije 2007. godine na kojoj su zajedno odnele pobedu. Krajem 2008. godine Ivana je započela solo karijeru. Od 2010. godine do sad objavila je tri albuma i nekoliko singlova, a mnogi od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njih su postali veliki hitovi. Za naš portal Ivana je otkrila neke stvari o sebi koje publika možda do sad nije znala, između ostalog, da bi volela da je legendarna glumica Vesna Trivalić igra na filmu:

Kako počinje tvoj idealan dan?

Moj idealan dan počinje tako što sam se prethodnu noć dobro naspavala (smeh). Nakon buđenja skuvam 2 dcl domaće kafe i pijem je natenane dok vrtim kanale na tv-u. Tek kad obavim taj svoj mali ritual, mogu da se spremam za dalje obaveze.

Da li i šta pevaš dok se tuširaš?

Dok se tuširam pevam neke pesme koje sam taj dan čula na radiju ili tv-u. Na tom mom "repertoaru" se može naći svašta, i domaće i strane pesme.

Ko bi te igrao na filmu?

Godinama mi prijatelji govore da postoji izvesna sličnost između glumice Vesne Trivalić i mene. Ona je jedna od mojih omiljenih glumica još iz vremena filma "Mi nismo anđeli" pa sam pre mesec dana bila jako srećna jer sam je srela na aerodromu i tom prilikom smo napravile i zajedničku fotografiju koju sam okačila na društvene mreže. Ako bi neko trebalo da igra mene na filmu, volela bih da to bude upravo ona.

"Niki, hoce li da me boli kod cika zube?" Moja omiljena Violeta Zubic iz "Mi nismo andjeli"❤️ Obozavam je! #violetazubic #minismoandjeli #vesnatrivalic

A photo posted by Ivana Selakov (@selakov) on Dec 4, 2016 at 12:37pm PST

Koje svoje navike bi se rado odrekla?

Volela bih da se odreknem navike da stalno nešto grickam između obroka. 

Da imaš vremeplov, u koju godinu bi se vratila i zašto?

Obožavam istorijske i biografske filmove. Ponekad mislim da bih volela da sam živela u nekom ranijem vremenu. Ali realno kada sagledam sve, mislim da se ipak uklapam u sadašnje vreme zbog svih izuma i blagodeti koje ovo doba nosi. Žalim za 80-tim i 90-tim najviše zbog muzike koja je po meni tada bila najkvalitetnija na svetskoj sceni.

Koje je tvoje omiljeno godišnje doba?

Leto je definitivno moje omiljeno godišnje doba. Ne volim da se oblačim slojevito i izluđuje me zimsko "trontanje" sa sve perjanim jaknama, šalevima i rukavicama. Volim leto zbog letnjih haljinica, sandala, sladoleda ali pre svega zbog mora i plaža u kojima uživam.

Da li si nekad nešto ukrala?

Mislim da ne postoji osoba ili dete koje nekada nešto u životu nije ukralo, pa makar to bila i žvaka. Mislim da je moje "lopovsko" iskustvo bilo na ekskurziji u osnovnoj školi kada smo svi iz odeljenja nedozvoljeno uzeli po sladoled iz sanduka koji je bio na nekoj benzijskoj pumpi. Hvala bogu, nikada mi posle tako nešto nije više palo na pamet.

Šta voliš da gledaš na televiziji?

Obožavam da gledam filmove. Osim njih, gledam istorijske emisije. Volim da gledam neke krimi priče kao i emisije o medicinskim fenomenima. Serije slabo gledam ali su mi dve omiljene: "Narcos" i "Game of thrones".

Koju vrstu muzike privatno najviše voliš da slušaš?

Privatno slušam pop i rok. Pre svega Gibonni-ja koji je moj omiljeni pevač od 13-e godine. Od stranih izvođača mi je omiljeni bend Bon Jovi i čak dva puta sam ih slušala uživo.

Šta ceniš kod sebe, a šta kod drugih ljudi?

Cenim iskrenost, snalažljivost, inteligenciju, duhovitost i marljivost kod drugih ljudi a nastojim i sama da zadovoljim te segmente.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.