Ivana Pavković i Petar Mitić u šopingu sa naslednikom! FOTO

Izvor: Svet plus, 18.Feb.2017, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Pavković i Petar Mitić u šopingu sa naslednikom! FOTO

Ivana Pavković i Petar Mitić, poznati estradni par, pre nekoliko meseci su postali roditelji sina Vujadina, kog su nedavno poveli u prvi šoping.

Ivana Pavković i njen suprug, Petar Mitić, uživaju u najvažnijoj životnoj ulozi. Otkako je njihov sin Vujadin došao na svet, mladi bračni par uživa u svim blagodetima koje im život donosi. Nedavno su svog naslednika predstavili javnosti, što je izazvalo veliko oduševljenje svih, a sada su svoj troje rešili da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << provedu porodično popodne u šopingu u jednom poznatom tržnom centru. Naravno, ništa ne treba da prođe nezabeleženo, pa je tako srećna porodica ovaj trenutak ovekovečila i fotografijom:

👪💞💞

A post shared by Ivana Pavkovic (@ivanapavkovic) on Feb 17, 2017 at 10:27am PST

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.