Ivana Pavković dovela liniju do savršenstva! FOTO

Izvor: Svet plus, 04.Dec.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Pavković dovela liniju do savršenstva! FOTO

Ivana Pavković, popularna mlada pevačica, koja je nedavno poslala majka dečaka Vujadina, uspela je brzo da vrati svoju liniju na staro.

Ivana Pavković i njen izabranik Petar Mitić postali su roditelji 9. novembra, kada je na svet došao njihov sin, kom su dali ime Vujadin. Iako nije prošlo ni mesec dana od porođaja, Ivana je uspela da vrati svoju staru liniju, pa je oduševila sve kada se pojavila u javnosti. Ona je na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici objavila fotografiju sa suprugom sa snimanja, a na njoj vidimo Ivanu u uskoj haljini koja joj savršeno stoji, a ko ne zna, ne bi ni rekao da je pre manje od mesec dana rodila dete.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.