Ivana Negativ vidno smršala: Do kraja života biću na dijeti

Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2015, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Negativ vidno smršala: Do kraja života biću na dijeti

Pevačica Ivana Peters uspešno se oporavlja nakon što je pre mesec dana preživela srčani udar i ugradnju stenta.

Da je zaista dobro, Ivana je potvrdila i sama tako što je okačila svoju fotografiju na Instagramu. Na selfiju se vidi da pevačica dobro izgleda, ali i da je drastično smršala.

Ljudi koji su joj bliski kažu da se Ivana oseća sjajno, ali da strogo mora da se pridržava saveta lekara.

“Posle ugradnje stenta Ivana je ozbiljnije shvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << život. Oporavlja se odlično, ali mora da poštuje sve što joj je lekar rekao. Zabrane se posebno odnose na ishranu. To znači da više ne sme da jede masnu hranu i slatkiše. Morala je da promeni i svakodnevne navike. Mnogo je mirnija nego ranije, ali se polako vraća poslovnim obavezama koje ima u školici pevanja”, kaže za Blic izvor blizak pevačici.

Podsetimo, Ivani je sredinom marta pozlilo na snimanju jedne emisije. Hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu. Ustanovljeno je da ima srčani udar. Odmah je operisana i ugrađen joj je stent.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ivana Negativ vidno smršala: Do kraja života biću na dijeti

Izvor: Svet, 14.Apr.2015

Pevačica Ivana Peters uspešno se oporavlja nakon što je pre mesec dana preživela srčani udar i ugradnju stenta.. Da je zaista dobro, Ivana je potvrdila i sama tako što je okačila svoju fotografiju na Instagramu. Na selfiju se vidi da pevačica dobro izgleda, ali i da je drastično smršala.. Ljudi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.