Izvor: Tracara.com, 02.Avg.2011, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Jordan odgovorila Njuzovcima!

Sviđa nam se njihov satirični humor, ali ne i nekim našim domaćim zvezdama i zvezdicama. Naime, nakon što su objavili priču o netalentovanim pevačicama, jedna od pomenutih u njihovom tekstu, Ivana Jordan oglasila se na ovu temu. Ukoliko niste do sada čuli za njih, Njuz.net je sajt sa duhovitim i satiričnim tekstovima, čije su vesti [...]

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ivana Jordan surovo odgovorila na šalu

Izvor: Svet plus, 02.Avg.2011

Verovatno ste već čuli za satirični sajt Njuz.net, koji nas svakog dana obraduje nekom smešnom poluistinitom/poluizvrnutom informacijom. Al' ne lezi vraže, pre neki dan su potkačili i Ivanu Jordan, koja im nije ostala dužna već im se obratila na sličan način.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.