Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 12:48

Ivan izneo SKANDAL IZ SUDNICE: "Sa ovim pitanjima sam matirao Ćurčićku i njenog advokata" - Uputio nove strelice

Nakon svih dešavanja, Ana i Ivan su se susreli oči u oči, a novo ročište je ponovo zakazano za januar naredne godine. No, Marinković je odlučio da iznese i detalje iz same sudnice.

Ivan Marinković i Ana Ćurčić su danas imali zakazano suočavanje na sudu. Naime, njih dvoje su tokom celog leta žestoko ratovali zbog čega je Ćurčićeva odlučila da podnese tužbu i sa Marinkovićem se obračuna na ovaj način.

Nakon završenog suđenja Ivan Marinković je otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta se dešavalo iza zatvorenih vrata sudnice.

- Suđenje je odloženo za januar, treba da se gleda taj čuveni snimak. Ja se nisam branio sa advokatom, branio sam se sam. Glavna stvar u toj priči je zbunjenost bipolarne Ane Ćurčić koja nije shvatila da je ona meni izgovorila te reči na koje sam ja odreagovao. Sa tri pitanja sam uništio Anu i njenu advokaticu. Pod zakletvom je rekla da sam joj izgovorio reč prostitutko i tabletomanko, ja sam ustao i rekao sudiji da ne koristim te reči. Ona su počele da gledaju svoje papire. Očigledno se nisu dobro spremile - rekao je Ivan, dok je Ana sa druge strane istakla da se rijaliti nastavio i posle rijalitija.

- Ona je optužila i Darka Tanasijevića kako ju je snimao tajno zbog velike gledanosti televizije. Mene je tada zanimalo ako je nešto javno kako je ona mogla da doživi totutu.Postavio sam joj šmekersko pitanje, ali ona nije htela da odgovori. Ona je tužila što sam joj rekao javno kockarko, a ona mene u reklamama vređala, ali ima sve snimljeno. Sašio sam i nju i advokaticu. Sada ću se ozbljno spremiti da je unakazim, jer stvarno je sramota da ona vređa sistem na način na koji radi. Ona je jedna budaletina koja je vređala sve ljude pa i moju ženu koju nije ni upoznala - nastavio je Ivan u svom stilu pa se osvrnuo na to što Ani smeta što je svi zovu kockarka:

- Ja sam govorio da je ona kockarka, jer je to govorio njen partner, kao i ova pi*ketina Lakić koji sada poriče da je govorio da je kockarka. Ja nisam uvredio osobu koja nema mrlju u svom životu. Njoj je neko davao pogrešne savete, a sada kada shvati šta je pogrešila moliće ona mnoge za oproštaj. Vidi se da ovde ona nema osnova da me tuži niti bilo šta, tako da verujem da će sve ovo odbaciti - poručio je Ivan Marinković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.