Ivan ŠČEPAO Miljanu Kulić, ona JAUKALA od bolova i dozivala OBEZBEĐENJE da joj pomogne: STISKA me za stomak

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 19:02

Ivan ŠČEPAO Miljanu Kulić, ona JAUKALA od bolova i dozivala OBEZBEĐENJE da joj pomogne:" STISKA me za stomak"

Njih dvoje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik.

Tokom današnje podele budžeta došlo je do žestokog obračuna između Miljane Kulić i Ivana Marinkovića. Miljana je uzela ivanov budžet, a onda je on krenuo da joj otme novac.

Ščepao je Miljanu oko struka, a ona je jaukala i dozivala obezbeđenje. Zadrugari su pokušali da ih smire, ali im nije polazilo za rukom. Obezbeđenje ušlo u Belu kuću kako bi sprečilo sukob većih razmera.

- Stiska me >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za stomak. Obezbeđenje. Nemaš pravo da budeš agresivan - ponavljala je Miljana i jaukala.

- Miljana daj mu pare - dobacio je Đedović.

- Neću da mu vratim. Stiska me za stomak - vikala je Miljana

- To je njegov keš Miljana - rekao je Lepi Mića.

- Stiska me za stomak. Agresivac, samo hoću da pokažem njegovo pravo lice, meni nisu potrebne pare. Hoću da pokažem kako je agresivan. Namerno me stiska - govorila je Miljana.

Ivan je uspeo da uzme svoj novac, a onda su nastavili da se međusobno vređaju. Obezbeđenje je uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo haos većih razmera.

- Idi gađaj mamu i tatu kamenjem, bolesnice bolesna - vikao je Marinković.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ispovest Nadežde Biljić u emisiji "Sa Ivanom" o prevremenom porođaju i teškoj životnoj borbi sina Longa, kao i o odnosu sa Tomom Panićem nakon skandala saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.