Ivan Marinković može da... - Prvo oglašavanje Ane Ćurčić nakon obelodanjenih poruka s Nikolom Lakićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 16:04

"Ivan Marinković može da..." - Prvo oglašavanje Ane Ćurčić nakon obelodanjenih poruka s Nikolom Lakićem

Oglasila se za portal Srbija Danas.

Ivan Marinković govorio je o aferi Ane Ćurčić i Nikole Lakića i rekao je da ima dokaze da su njih dvoje bili intimni.

Tadašnji prijatelj mu je sve priznao, pa mu nije bilo jasno iz kog razloga ćuti kad se ta tema pokrene u "Eliti" i štiti Anu.

Ivan je odlučio da počne sa iznošenjem dokaza pa je danas podelio glasovnu poruku koju je dobio od Lakića, gde on priča o detaljima
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Imam glasovne poruke i poruke gde ona kaže: "Kakva Luna, kakva Kija i Sloba, znaš koja je moja priča, ovi bi pali u zaborav." Šta da pričam? Kad bih ja dao prepisku, nema dalje. Ona bi da bude žrtva, željna je medijske pažnje i da bude popularna. Kompleksi što se ova mlađa spanđala sa njenim mužem, kockarka, sve to kad bih nabio na nos, ne bi znala gde bije. Super što je Ivan tako rekao. Upoznao sam je na ruletu, pa je igrala za nas, pa mene vodila u inostranstvo preko jednog lika. Nije vredna tih para da iznese priču kako bi trebala bar da odglumi  i bude žrtva - govori Nikola u porukama koje je Ivan obelodanio.

Ovim povodom portal Srbija Danas kontkatrio je sa Anom Ćurčić, kako bismo čuli i njen komentar na glasovne poruke koje su izašle u javnost.

- Ne bih da se izjašnjavam, nek priča šta hoće. Nemam komentar, Ivan Marinković može da priča šta hoće - rekla je Ana.

Podsetimo, Ivan Marinković i Ana Ćurčić je trebalo da se danas suoče na sudu, ali se Ćurčićeva nije pojavila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaćoi na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.