Ivan Ivanović sakrio muškost malim šeširom

Izvor: Kurir, 05.Jul.2012, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović sakrio muškost malim šeširom

Voditelj postavio fotku sa letovanja, koja neodoljivo podseća na omot albuma Riblje čorbe iz 1981. godine

Zašto uvek ***** sviram?

Ivan Ivanović se očigledno sjajno provodi na letovanju sa kolegama. Na svoj Tviter nalog neprekidno postavlja fotke, gde se vidi uživa na pesku, u debeloj hladovini... Ispija pivo i hrani se biftecima, ali sve to ne bi bilo interesantno bez malo golotinje. Pretpostavljamo da ste očekivali neke ženske osobe, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ivan, očigledno, voli da pozira. Njegova ideja posledica je prevelike vrućine. Želeo je da se zaštiti od sunca, pa su on i kolege nabavili bele šešire. Ivan je rešio da pokaže čemu sve šešir služi, gde može da se okači i na šta da se stavi. I pokazao ga je. Šešir. Kao i njegovi drugari, koji su ga takođe pokazali. Šešir, ne Ivana. A ova poza podseća na fotografiju sa albuma „Pokvarena mašta i prljave strasti“ iz 1981, na kojoj se vide tadašnji članovi Riblje čorbe, Bora, Bajaga, Miša, Vicko i Rajko, kako, doduše ne šeširima, čuvaju međunožje od tuđih pogleda.

(M. B.)

zoomRiblja Čorba 1981.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivan Ivanović sakrio muškost malim šeširom

Izvor: Poznati.info, 05.Jul.2012

Voditelj postavio fotku sa letovanja, koja neodoljivo podseća na omot albuma Riblje čorbe iz 1981. godine .  . Zašto uvek ***** sviram?. Ivan Ivanović se očigledno sjajno provodi na letovanju sa kolegama. Na svoj Tviter nalog neprekidno postavlja fotke, gde se vidi uživa na pesku, u debeloj...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.