Ivan Ivanović pijan muvao konobaricu!

Izvor: Poznati.info, 21.Jan.2013, 04:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović pijan muvao konobaricu!

Voditelj se na Kopaoniku opijao i spopadao devojku koja radi u jednom restoranu

Voli konobarice.

Ivan Ivanović je tokom boravka na Kopaoniku spopadao konobaricu iz restorana „Lazin salaš„. Voditelj je redovno dolazio u ovaj lokal i opijao se, a mlada konobarica iz Novog Sada odmah mu je zapala za oko. Govorio joj je kako je lepa i kako bi voleo da budu zajedno.

- Od svih atraktivnih devojaka koje su dolazile u restoran Ivanoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je jedna konobarica zapala za oko - priča naš izvor, koji je takođe svakodnevno posećivao ovaj restoran.

Konobarica je ostala imuna na njegovo udvaranje. Nijednog trenutka mu nije dala povoda da pomisli da kod nje ima šansu. Ipak, on nije odustajao.

- U početku joj je govorio da je simpatična i posebna, ali posle se to pretvorilo u nešto više. Ivanovićje nabavio njen broj telefona i non-stop ju je zvao. Pošto mu se nije javljala, slao joj je poruke. 

Zvao ju je da izađu, ali ona nije pristala – kaže naš izvor.

Ivanović je ostao praznih ruku, konobaricu nije dobio, a posle povratka u Beograd primljen je u bolnicu. Imao je povišen krvni pritisak. Da li mu je skočio zbog alkohola ili seksi konobarice, zna samo on.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.