Ivan Ivanović najavljuje novog člana ekipe: “Volim da pružam šansu mladim talentima”

Izvor: Prva.rs, 20.Sep.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović najavljuje novog člana ekipe: “Volim da pružam šansu mladim talentima”

Na pitanje šta misli koji je recept za dugovečnost emisije, autor i voditelj kaže: „Nisam razmišljao o tome niti se opterećivao, tokom cele karijere trudio sam se radim najbolje što znam. Ne treba mnogo razmišljati koliko će ko ili šta da traje, to se nikada ne zna. Važno je biti pošten prema sebi i tako raditi“.

Poznato je da Ivanović voli da pruža šansu mladim talentima te će tako i ova deseta sezona imati novitet.

Popularni glumac iz serije „Istine i >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << laži“, Vladimir Kovačević pridružiće se timu emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ u okviru segmenta “comedy show”. „Vlada je izuzetno talentovan glumac, odlično je upoznat sa istorijatom naše emisije, prati nas još odmalih nogu. Mislim da ima strašan talenat za komediju i ovo će biti sjajna prilika da to i pokaže. Mnogo sam srećan zbog ove saradnje“, ističe popularni voditelj.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.