Izvor: Svet, 17.Jul.2011, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović: Tanja, ne idi sa Pinka, mora neko tamo da zaliva cveće!

Taman kad smo pomislili da je medijskom prepucavanju između voditelja Ivana Ivanovića i potpredsednice kompanije "Pink" Tatjane Vojtehovski došao kraj, u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" opet je prozvana "ružičasta" televizija, ali je i voditeljka "Trenutka istine" predstavljena kao čistačica!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivan Ivanović: Tanja, ne idi sa Pinka, mora neko tamo da zaliva cveće!

Izvor: medio.rs, 17.Jul.2011

Taman kad smo pomislili da je medijskom prepucavanju između voditelja Ivana Ivanovića i potpredsednice kompanije „Pink Tatjane Vojtehovski došao kraj, u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem opet je prozvana „ružičasta televizija, ali je i voditeljka „Trenutka istine predstavljena kao čistačica!

Nastavak na medio.rs...

RRA i dalje ne može da utvrdi da li je emisija Ivana Ivanovića duhovita

Izvor: Njuz.net, 18.Jul.2011, 14:18

Članovi RRA se slažu da Ivan Ivanović deluje duhovito.. BEOGRAD, 18. jul 2011, (Njuz) - Republička radiodifuzna agencija (RRA) i pored iznošenja stava da vic Ivana Ivanovića o bacanju atomske bombe na Hrvatsku nije uvredljiv, još uvek ne može da utvrdi da li emisija „Veče sa Ivanom Ivanovićem“,...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.