Iva Štrljić otkriva ŠTA će se dogoditi sa Dijanom Erski u nastavku serije Igra sudbine! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 19:12

Iva Štrljić otkriva ŠTA će se dogoditi sa Dijanom Erski u nastavku serije "Igra sudbine"! (VIDEO)

Popularna glumica o omiljenoj TV junakinji i glumačkom pozivu samo za naš portal!

Glumica Iva Štrljić bila je gošća portala Srbija Danas.com, a tom prilikom progovorila je o ulozi ekscentrične kreatorke Dijane Erski, koja joj je obezbedila do sada neviđenu popularnost i čak četiri nagrade.

Naša gošća otkrila je šta će se dogoditi sa omiljenom junakinjom u nastavku serije "Igra sudbine", kao i zbog čega je publika posebno zavolela ulogu koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tumači Štrljićeva.

- Raduje me što je serija postigla zaista veličanstven uspeh i ne preterujem nimalo kada to kažem. Ono što meni greje srce na jedan poseban način jeste  činjenica da deca odrastaju vezujući se za naše likove, uz nas svake večeri u devet, kao što je i moja generacija odrastala uz "Bolji život" i junake te serije.

- Sve što očekuje Dijanu ozbiljna je tajna, ali se pripremite za, slobodno mogu da kažem, savršena iznenađenja... Međutim, biće otkriveno koga je to u svojoj prošlosti volela Dijana Erski, ko je razočarao, šta je nju tada pogodilo, zašto je takva kakva jeste i da li je možda ljubav učinila baš takvom.

- Ne, nije. Toliko smem da vam kažem.

- Svidela im se istina. To što joj se veruje, što je igram iskreno, a ne lažno. Sviđa im se prirodnost kojom izgovaram svoje replike, a pored toga i njen nezaustavljivi temperament, energija jer to i jeste ono što uvek ostavlja utisak i što čovek ili ima ili nema, a ko živosti unutar sebe ima i vedrine, taj je uvek u prednosti. Istina kako u životu tako i na sceni i pred kamerama najbrže i najjasnije dopire do čoveka, najintenzivnija je i dovodi do pravog uspeha. Publika mi veruje. A najveći vrhunci jednog umetnika dolaze upravo iz toga da vam publika veruje. Dijana Erski je jedna neobična žena, takav lik do sada nije viđen u našim serijama, ona se smeje, nosi jednu rukavicu, puno i dugo priča, koja priča baš sve što misli i koja je proistekla iz vremena u kome mi živimo jer u njoj možemo da prepoznamo ljud,e neke poznanice, komšinice, prijateljice, rođake...

Šta nam je Iva Štrljić otkrila još o nastavku popularne serije, svom angažmanu, umetničkom pozivu, ali i o tome šta joj je otac, glumac Milan Štrljić, savetovao pre nego što je počela da se bavi glumom, saznajte u snimku ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.