Iva Grgurić brdo novca potrošlia na ESTETSKE KOREKCIJE, a sada IZVADILA ZUBE pred kamerama! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 10:20

Iva Grgurić brdo novca potrošlia na ESTETSKE KOREKCIJE, a sada IZVADILA ZUBE pred kamerama! (VIDEO)

Nije morala baš sve da podeli sa nama.

Iva Grgurić bivša učesnica i pobednica rijaliti "Zadruga" nakon izlaska ne prestaje da radi na svom fizičkom izgledu, a već je otišla korak dalje...

Iva Grgurić odlučila je da uradi navlake na zubima pa su sada snežno beli, a kako je objasnila na svom Instagram profilu to joj je bila poslednja proba.

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Oct 26, 2020 at 11:27am PDT

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ceo mesec je trajao proces. Prvo vam se svi zubi poprave, zatim se na otisak vaših zuba prave viniri. Cementiramo tek nakon svih potrebnih korekcija - rekla je Iva

Ono što je šokiralo velki broj ljudi jeste to što je Iva bez ikakvog blama ponosno skidala zube pred kamerama, govoreći da će joj zubi biti zdravi i da se neće uništiti.

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Oct 22, 2020 at 6:42pm PDT

Ono što je svima jasno je to da bivša zadrugarka ima u planu da još uvek radi na svom fizičkom izgledu, a mnogi komentarišu da se već sada vidi razlika i da belje zube nije mogla da izabere!

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.