Išutirala bih je kao NAJVEĆU PAČAVRU Jezivi KRICI SE PROLOMILI Elitom, Aneli OVO nije mogla da podnese

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 03:05

"Išutirala bih je kao NAJVEĆU PAČAVRU" Jezivi KRICI SE PROLOMILI Elitom, Aneli OVO nije mogla da podnese

Kraljica rijalitija bila je nemilosrdna ovom prilikom!

Sam početak emisije "Pitanja novinara",  obeležilo je propitivanje Darka Tanasijevića usmereno ka Marku Janjuševiću Janjušu, koji je progovorio o krahu, ali i trenutnom statusu odnosa sa Aneli Ahmić.

Ahmićeva je njegovo izlaganje jedva podnela, a onda je na red stigla Miljana Kulić, koja je bez dlake na jeziku iznela sve što misli.

- Glava me je zabolela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad sam čula da Stanija daje za sebi pravo da pokušava da uzme Aneli dete, baš me je potresla situacija. Ona sebi daje za pravo da bude maćeha nekome pored žive majke, to ni jedna normalna osoba sebi ne bi dala za pravo, ljudi se ne boje Boga kada su takve stvari u pitanju. Koliko nisam mogla očima da je gledam, sad još više, sad da je ovde išutirala bih je kao najveću pačavru. Ko je ona prolaznica u Asminovom životu, neka rodi svoje dete pa neka upravlja njime a ne da kroji nekome drugom sudbinu. Svima je jasno koliko je Aneli požrtvovana majka i koliko voli svoje dete. Što se tiče Janjuševe ljubavi ja sam sumnjala u to ali me je brzo razuverio, koliko mu je stalo do njega to ne može da se folira. Mislim da je Aneli ušla u to zbog rijalitija, kako bi se ohladila od Asmina, nju samo zanimaju muškarci koji imaju novac. Vidi se da se nije ni malo potresla zbog Janjuševe tragedije, ovde se sad ponaša prema njemu kao da je ne zanima toliko. Sad je orna za raspravu a do malopre je bila umorna, boli je istina pa se štreca. Vidi se da joj je samo stalo do tog Alena, meni u životu ne bi stalo ni do koga da mu se sviđa ovde neko. On je sigurno razočaran što ga je lagala, stalno ga izbacuje iz takta a ona mu je vratila spominjanjem nekog bivšeg pajtosa. Što se tiče Maje, naravno da je ljubomorna na nju zato što je Maja dobar čovek i zato što je imala iskrene emocije prema njemu - rekla je Miljana.

- Ne mogu više slušati laži Slađo, nije mi više dobro ne mogu ovo da izdržim - očajavala je Aneli.

- Moraš da budeš jaka, niko ti ništa ne može, moraš da budeš jaka - tešila je Slađa Lazić.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.