Istorijsko mirenje: Lepa Brena pomirila Draganu Mirković i Sašu Popovića

Izvor: Svet, 23.Sep.2011, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorijsko mirenje: Lepa Brena pomirila Draganu Mirković i Sašu Popovića

naslov: 
Istorijsko mirenje: Lepa Brena pomirila Draganu Mirković i Sašu Popovića



excerpt: 
Višegodišnji sukob koji Dragana Mirković ima sa čelnicima "Granda", ali i zategnuti odnosi sa vlasnicima ružičaste televizije biće u subotu uveče bačeni u zaborav....


izvor: 
"Alo!"


tekst clanka: 
Višegodišnji sukob koji Dragana Mirković ima sa čelnicima "Granda", ali i zategnuti odnosi sa vlasnicima ružičaste televizije biće u subotu uveče bačeni u zaborav, kada se folk pevačica bude pojavila u emisiji "Zvezde Granda" da ocenjuje novu generaciju učesnika! Naime, Lepa Brena, vlasnica "Grand produkcije", rešila je da "ispegla" zategnute odnose koje je njena koleginica imala sa Sašom Popovićem, pa je tako direktor "Granda" sa ponosom najavio Draganino gostovanje u prvoj emisiji "Zvezda Granda".
" U subotu će biti emitovana prva emisija ovogodišnje sezone i kao specijalni gost u žiriju će se pojaviti Dragana Mirković", izjavio je Saša Popović na promociji novih kandidata u Jakovu.
Pojavljivanje Dragane Mirković u popularnoj emisiji ujedno će biti prvi put da se pevačica posle dugog niza godina pojavi na televiziji Željka Mitrovića. Na taj, način biće obavljeno i njihovo "istorijsko pomirenje". "Osim što je prijateljica Lepe Brene, Dragana Mirković je u odličnim odnosima i sa 'Grandom’", rekli su za "Alo!" u pres službi te produkcije. Podsećanja radi, sezona izmirenja počela je kada su krajem 2009. godine dve pevačice nesuglasice rešile uz večeru i vino i tada jasno naglasile da su sada u dobrim odnosima. " Tačno je da smo se nakon više godina srele i provele divno veče uz večeru i ženske priče. Uželela sam se toga", rekla je tada Mirkovićeva, a i Brena je imala sličan komentar.
" Bila sam na večeri sa Draganom i moram da kažem da smo ćaskale o svemu i svačemu. Drago mi je što smo se konačno videle", rekla je pevačica.
 
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.