Istinite priče: Najbolji filmovi o mentalnim bolestima!

Izvor: Svet plus, 13.Avg.2020, 10:51

Istinite priče: Najbolji filmovi o mentalnim bolestima!

Istinite priče! U pitanju je osetljiva tema, gde na umu treba imati dosta faktora, a često se dešava da se to izostavi i ne predstavi bolest na pravi način. Najbolji filmovi o mentalnim bolestima! 

Mentalne bolesti često su inspiracija za filmove i pisanje likova koji se bore sa istim, međutim to nije baš uvek urađeno na najbolji način. U pitanju je osetljiva tema, gde na umu treba imati dosta faktora, a često se dešava da se to izostavi i ne predstavi bolest na pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << način. Međutim, ima i izuzetaka.

Takvi filmovi su važni jer skreću pažnju ne mnoge probleme sa kojima se ti ljudi suočavaju, a što se može desiti svakome. Na listi su ostvarenja sa različitim bolestima, a koja svakako vredi pogledati.

Neprilagođena (1999)

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.