Ispravili smo krive Drine - Pljugica o POMIRENJU sa Desingericom, pao važan dogovor koji menja sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 23:25

"Ispravili smo krive Drine" - Pljugica o POMIRENJU sa Desingericom, pao važan dogovor koji menja sve

Region i dalje o najtužnijem raspadu muzičkog dua još od prekida Žareta i Gocija

Voditelj Ognjen Amidžić je u novom izdanju kultne emisije "Amidži šou" ugostio poznatog repera Luku Bijelovića, poznatijeg kao Pljugica, pevačicu Selmu Bajrami, Maju Nikolić, pevača Ljubu Aličića, kao i Eru Ojdanića.

Na samom početku, Ognjen je porazgovarao sa Pljugicom o raskolu sa Dragomirom Despićem Desingericom, u šta se uplela i Maja, koja je žestoko potkačila Desingericu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Nastupamo do 15.januara mi zajedno, super sam, probudio sam se, lepo sam ručao i večerao i evo me ovde - rekao je Pljugica.

- Je l' ti udaraš njega patikom?! - pitala je Maja.

- On udara publiku - rekao je Pljugica.

- On je taj koji je nevaspitan, a ti si vaspitan, bez obzira na bezobrazne brkove - rekla je Maja.

- Seli smo raspravili smo sve, ispravili smo krive Drine koje su mogle da se isprave čisto da budemo u korektnim odnosima - rekao je Pljugica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.