Ispovest Džejmija Foksa o borbi sa porocima: Opra Vinfri me je izvukla iz pakla

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest Džejmija Foksa o borbi sa porocima: Opra Vinfri me je izvukla iz pakla

Oskarovac Džejmi Foks u iskrenoj ispovesti progovorio je o svojoj borbi sa porocima i koliko mu je voditeljka Opra Vinfri pomogla da se izvuče iz začaranog kruga.

Glumac Džejmi Foks, koji je dobio Oskara za film "Rej" 2004. godine, odao se na vrhuncu popularnosti porocima. Droga i alkohol postali su njegova svakodnevica i o tome je otvoreno pričao. - Nije prošao dan, a da nisam pio alkohol i radio stvari koje ne možete ni da zamislite - rekao je Foks.

Kada mu se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << učinilo da nema izlaza, u pomoć mu je priskočila Opra Vinfri, koja ga je jednog dana pozvala telefonom. - Uništićeš sve, Džejmi. Životarenje, provodi i ostala sranja nisu ono što želiš da radiš, to ti ne treba. Hoću da te odvedem na jedno mesto na kom ćeš shvatiti šta radiš - rekla mu je ona u razgovoru, posle čega je organizovala druženje kod producenta i glumca Kvinsija Džonsa.

- Kad smo ušli u kuću, tamo su sedeli svi oni stari glumci iz šezdesetih i sedamdesetih godina koji su izgledali kao da hoće da mi kažu "nemoj to da upropastiš" - ispričao je Džejmi.

Tek kada je upoznao prvog afroameričkog glumca koji je osvojio Oskara za najboljeg glumca shvatio je koliko je njegova situacija ozbiljna i otrgao se od toga.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.