Isplivao zadrugarkin EKSPLICITNI SNIMAK: Bivši dečko pustio video zapis vrele akcije u javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 09:17

Isplivao zadrugarkin EKSPLICITNI SNIMAK: Bivši dečko pustio video zapis vrele akcije u javnost

Nije se iznenadila što je ovaj video klip ugledao svetlost dana.

Tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su imali prilike da vide kako Uroš Rajačić negativno komentariše fizički izgled Helene Foks.

Uroš je izneo svoje mišljenje o njoj za crnim stolom i otkrio da je pogledao njena tri eksplicitna snimka u spoljnom svetu. Helena je posumnjala da je njen bivši dečko objavio video zapis njihove vrele akcije.

- Rekao sam da mi je Helena delovala napolju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao lepa devojka, a kad sam je video ovde, deluje mi kao da je propala - rekao je Uroš.

- Reci šta si meni rekao kad smo sedeli na garnituri - dodala je Marija.

- Video sam njena tri, privatna, eksplicitna snimka - kazao je Uroš.

- To je moj bivši momak sigurno podelio dalje. To su klipovi iz mog telefona. Ja sam očekivala da će se nekako ti videi naći u javnosti. Bila sam spremna na to - rekla je Helena.

- Moram da kažem da ja nisam osudio to što je rekla da želi da ovde promeni svoj život, nego jer se ovde ugasila, a to je rekla - kazao je Uroš.

- Rekao si meni da se ona je*e za pare - kazala je Marija.

- Ja nisam rekao sve to. Priznao sam to što sam rekao - kazao je Uroš.

- Sve žene ovde su potvrdile to da je on sve to rekao. Helena, imaš pravo da znaš šta Uroš po ćoškovima priča o tebi, samo to da znaš - istakla je Marija.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.