Isplivali detalji hapšenja! Đani navodno nije čuo za zabranu okupljanja!

Izvor: Svet plus, 04.Apr.2020, 10:44

Isplivali detalji hapšenja! Đani navodno nije čuo za zabranu okupljanja!

Isplivali detalji hapšenja! Đani navodno nije čuo za zabranu okupljanja! Kako mediji pišu pored pevača Radiše Trajkovića Đanija, njegove supruge Slađe, uhapšen je i njihov sin Miloš, kao i njegova devojka.

Kako mediji pišu pored pevača Radiše Trajkovića Đanija, njegove supruge Slađe, uhapšen je i njihov sin Miloš, kao i njegova devojka. Sve skupa u jednom hotelu uhapšeno je 23. ljudi zbog kršenja zabrane okupljanja. Tamo su bili i fudbaler Aleksandar Prijović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koji nije bio u društvu pevača.

Oni su legitimisani oko 15:15 časova. Privedeni su u stanicu policije na Novom Beogradu, a u toku noći prebačeni u stanicu 29. novembar gde se i dalje nalaze. Kako mediji izveštavaju, Đani nije kršio zabarnu izlolacije, a u lobiju je sedeo sa sinom gde su mu se na kratko pridruzili supruga i snaja.

Oni su navodno izjavili da nisu čuli za zabranu okupljanja za više od dve osobe. Još uvek se ne zna kada će ova 23 lica koja su privedena, biti puštena na slobodu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.