Isplivali KLJUČNI DOKAZI o krivcu za napad na Marinkoviće: Glavni svedok se JAVNO OGLASIO - TO cela Bosna zna

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 01:20

Isplivali KLJUČNI DOKAZI o krivcu za napad na Marinkoviće: Glavni svedok se JAVNO OGLASIO - TO cela Bosna zna

Šokantno saznanje!

Sita Ahmić oglasila se i odgovorila na sve optužbe Maje Marinković upućene na njen račun, ali i na račun njene sestre. Naime, Maja je u svađi sa Janjušem Aneli, pominjala Noru i uporno pitala Aneli da li će moći mirno da spava sa svojom ćerkom kada izađe. Sita je odmah odgovorila i dala svoj sud o ovoj temi.

Mnogi su verovali da je sukob imeđu Maje i Aneli emotivne prirode ili ženske sujete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja svojata Janjuševića, ali se čini da je problem daleko veći i da će se verovatnododatno uključiti i organi u istragu.

6. decembra 2023. godine, javnost je šokirala vest da je ocu aktuelne učesnice "Elite" Maje Marinković, Radomiru Marinkoviću Takiju, zapaljen automobil. Taki se taj dan oglasio vidno šokiran i uznemiren, a u prvi mah nije sumnjao ni na koga da je to uradio, već se obratio pripadnicima MUP-a, te je taj slučaj predat dalje.

Takođe, u više navrata on je isticao da sumnja na neke određene ljude koje nije hteo da imenuje, a nedavno je bivši suprug Aneli AhmićAsmin Durdžić optužio Anelinu rođenu sestru Situ Ahmić da je upletena u ceo ovaj slučaj, tj. da je dvojicu momaka poslala za Beograd kako bi Takiju zapalili automobil.

- Ona ti je poslala dva momka u Beograd i zapalila ti auto! Imala je cilj da to Maja sazna i da poludi unutra da se diskvalifikuje i slično! Tako Taki, da znaš - Sita Ahmić ti je auto zuapalila u nadi da ućutka Maju u Eliti, da bi pomogla Sraneli sa time - napisao je Asmin na Instagramu tada.

Sada se za Pink.rs oglasila Anelina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti, a koja je imala želju da demantuje Takijeve navode vezane za ceo slučaj. Podsetimo, Taki je izjavio da se od Site i Aneli, kako je rekao, svašta može očekivati.

- Imala sam želju da se oglasim jer ne mogu da slušam šta priča ovaj Majin otac Taki za Situ. Zamislite, on veruje u Asminove optužbe da je Sita zapalila njegov auto? To su takve gluposti da nema dalje. Ako dobro pamtim, a vrlo dobro pamtim, u momentu kada je njegov auto zapaljen, tj. kada je izašla ta vest, Aneli i Maja su bile u odličnim odnosima. Priča budalaštine i gluposti, a cela Bosna zna na koga je on sumnjao. Kako to nije lajao pre tri meseca, kada je Maja blatila Tijanu Ajfon i Subotićku?! Iskreno, nisam mogla da prećutim, šokirana sam njegovim izjavama i morala sam ovo da demantujem - zaključila je Anelina drugarica za Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.