Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 12:43

Isplivale GOLE FOTKE Jovane Jeremić - Voditeljka kao od majke rođena: "Ovo je moja poruka lažnim moralistima"

Pokazala svoje zanosne obline.

Jovana Jeremić aktivna je na društvenim mrežama i redovno deli sa svojim pratiocima kako provodi svoje slobodno vreme.

Voditeljka je navikla da smelijim odevnim kombinacijama i zanimljivim izjavama izaziva reakcije publike. Ona je prošle godine rešila da ode "korak dalje", pa je pred novogodišnje praznike pozirala potpuno gola i te fotografije je objavila na svom Instagram profilu.

Intimne delove je prekrila poklon kutijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zagolicala maštu muškom rodu. U opisu fotografije se Jovana obratila svojim pratiocima.

Ova njena objava izazvala je masovne reakcije, a pozitivni komentari na račun njenog izgleda, samo su se nizali.

- Poštovani moji, odlučila sam da vam ovu godinu čestitam na sebi svojstven način! Posebno. Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima sa društvenih mreža koji su ove, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u duši i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista - navela je Jovana na početku.

Jovaninu nagu fotografiju možete pogledati klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.