Isplivala tarifa rijaliti takmičarke: 12 sati je 450 evra, bez ustručavanja pozvala klijente - Svaku noć sam dostupna

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 19:20

Isplivala tarifa rijaliti takmičarke: 12 sati je 450 evra, bez ustručavanja pozvala klijente - Svaku noć sam dostupna

Ko kaže da nema posla, laže.

Starleta Dijandra Pavlović, poznatija kao Sandra Meduza, ostala je upamćena po svojim lapsusima, ali i izjavama kojima je pokazala svoju neinformisanost i nasmejala celu Srbiju svojevremeno. Učestvovala je u popularnom rijalitiju "Parovi", a onda se neko vreme povukla iz javnosti.

Sandra je često bila na meti ismevanja ostalih učesnika uglavnom zbog svog fizičkog izgleda i specifičnog oblika i punoće obrva, ali, sada, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svi oni mogu da zaćute, jer je starleta izmenila lični opis.

Meduza je ostavila iza sebe rijaliti-karijeru i sada je isključivo orijentisana ka veb stranici OnlyFans preko koje zarađuje.

Na pitanje šta sve ljudi rade da bi došli do nje i kakve usluge traže, Sandra je dala očekivani odgovor, a to je da joj najviše nude novac za intimne odnose.

- Neki nude od 200 do 500 evra, i to su uglavnom naši ljudi. Bilo je i nekoliko stranaca koji su mi ponudili hiljadu do dve evra, ali ja ne pristajem na takve ponude - rekla je starleta u jednom intervjuu.

Ipak, na kraju je sama priznala:

- Ja stvarno ne radim to, ali ajde, nek bude 500 evra - kroz smeh je rekla Meduza.

Domaći mediji su pisali da u slučaju da želite neku Sandrinu intimnu fotku izdvojite 100 evra. Ukoliko vam je to puno ona bi mogla da vam ponudi kratki snimak u donjem vešu koji košta duplo manje. Što se dopisivanja tiče u Sandrinom cenovniku je jasno: "Ko uplati kredit taj će moći da se dopisuje", a pored toga je i uslov da Meduza ima slobodnog vremena, koje bi izdvojila za vas. Njena zadnjica kao reklama košta 300 evra, dok onaj ko želi da je iznajmi na 12 sati treba da spremi 450 evra, ali ne bi trebalo previše da se nada jer intimnog odnosa ne bi bilo. Za tu cenu dobijate pogled na nju i naravno razgovore koje Sandra Meduza može da vam ponudi.

Meduza je svojevremeno odgovarala na pitanja pratilaca na društvenoj mreži Instagram. Muškarci su pohrlili sa ponudama i pitanjima, a starleta nije želela da se prepušta vulgarnostima, ali je zato ovo iskoristila kao reklamu za svoj OnlyFans nalog, te je sve uputila na njega.

Tokom današnjeg dana na svom Instagram profilu pozvala je sve svoje pratioce.

- Čekam vas na mom kanalu da se družimo. Svaku noć sam onlajn. Piši mi - uz osmeh se obratila Sandra Meduza.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.